Vad sägs om att köra Porsche för en dag eller varför inte flera?

Ni kan via vår lättnavigerade hemsida boka upp er på den bilen ni vill njuta av. Genom kalenderfunktionen kan ni se om vald bil är ledig de datum ni är intresserade av. Sedan vid tillgänglighet kan ni boka så många dagar som behovet finns. Äntligen kan alla i Skåne hyra en riktig sportbil.

Ni fyller i uppgifter om er själva med namn, adress, email, telefonnummer. FZC kommer att skicka en bekräftelse på e-mail. När betalningen är genomförd kommer ni att få e-mailbekräftelse utav oss.

Bilen är tillgänglig från kl 08.00 och hyran är fram till kl 20.00 den dagen man ska lämna tillbaka den. Hyran är så kallad ”full to full” så du tankar det du kör för. I en dags hyra ingår 15 mil och sedan debiteras varje övermil med 15kr/milen.

Vid upphämtande av bil så går vi tillsammans igenom villkoren för hyran och själva funktionerna på bilen. Alla våra bilar står i Malmö och hämtas på drop off platsen som ni får i bokningsbekräftelsen. Men ni kan även välja som tillval att vi lämnar och hämtar bilen hos er för 795 sek som betalas på plats, skriv det i kommentarerna bara.

                                                                                                                                                            ”Don’t dream it-Drive it”

Varukorg

Behöver du hjälp med denna bokning?

Skriv ner dina uppgifter så kontaktar vi er 😀