Share the fun

Vad sägs om att äga en Ferrari? – Det Tråkiga är bara att den kostar er väldigt mycket i månaden och ni hinner i genomsnitt köra den enbart 3 gånger i månaden.

Share the fun är för dig som vill dela glädjen. Du tillsammans med andra vänner kan göra en intresseanmälan på vår lättnavigerade hemsida för en bil ni vill ”äga tillsammans” under en längre period. Ni kommer få ett inlogg till er bil på vår hemsida där ni kan boka bilen i en kalender som enbart är öppen för er emellan. Kontrakten skrivs på mellan 12-24 månader och vi kommer debitera en fast summa i månaden för detta. Ferrari för en fjärdedels kostnad (exempel med delning av fyra personer på en bil)! Lättare än så blir det inte.

FZC sköter förvaringen, service, rekond, försäkringar –helt enkelt allt det tråkiga. Ni bokar och njuter med era vänner, kollegor eller familj.

Fyll i nedan och vi återkommer till er med offert. Vet du redan vilka du vill dela med? Låt oss reda på det när vi kontaktar er. Annars så kommer vi höra av oss när vi har matchande förfrågningar.

                                                                                                                                                            ”Don’t dream it-Drive it”

Varukorg

Behöver du hjälp med denna bokning?

Skriv ner dina uppgifter så kontaktar vi er 😀