Detta är faktiskt modellen vi själva kör till vardags. Teamen i Affalterbach har skapat många bilar vi trånat efter genom åren och man får gåshud varje gång ljudet morrar ut ur motor och avgassystem. Många pratar om C AMG, E AMG, GT AMG och så vidare. Men vi undrar, är detta kanske det roligaste som Mercedes AMG har klämt ut de senaste åren.

Bilen är civiliserad när man vill köra ungarna till dagis men sedan ett monster när man vill uppleva kurviga vägar. Vår bil har i princip de flesta tillval som man kunde välja till. Behöver vi säga att den är i Svart metallic och har sport stolar i svart läder. Självklart har vi valt till AMG Aerodynamicpaket Plus där du får den feta vingen på bilen.

Vad väntar du på? Boka och njut!

Denna bil är inkommande och vi väntar fortfarande på bekräftelse från vår leverantör om leveransdatum. Men skriv till oss nedan vilken dag du skulle vilja låna bilen. Är du bland de första så kommer vi att lotta ut upplevelsen av att hämta denna nya Mercedes hos vår leverantör och ha den kostnadsfritt den dagen.

Modell: Mercedes CLA 45 AMG+ Kaross: Coupe med glastak Årsmodell: 2022 Växellåda: Automat Hästkrafter: 421 Bränsle: Bensin 98 oktan

Varukorg

Behöver du hjälp med denna bokning?

Skriv ner dina uppgifter så kontaktar vi er 😀