Vi hörde för några år sedan i ett TV program att ” om du vill veta vad vanliga bilar kommer ha som utrustning om 10 år så ska du kolla vad nuvarande Mercedes S klass har idag”

Nuvarande S klass är ett tech fyrverkeri med saker som man tidigare bara kunde se i filmer. Det självklara valet av färdmedel för regenter i hela världen och älskad av företagsledare samt människor som bara vill njuta av att åka bil, självklart även oss.

Vår bil är Svart metallic som alla andra bilar i kollektionen med en interiör av lyxigt brunt läder. Istället för att rada upp specifikationen så kan vi säga att vi har valt tillval på denna bil för över 330.000 SEK. Självklart är detta lång version så att de som åker bak har mer benutrymme. Detta är det självklara valet när du vill komma fram med stil och lyx. Självklara valet vid bröllop och andra tillställningar.

Vad väntar du på? Boka och njut!

Denna bil är inkommande och vi väntar fortfarande på bekräftelse från vår leverantör om leveransdatum. Men skriv till oss nedan vilken dag du skulle vilja låna bilen. Är du bland de första så kommer vi att lotta ut upplevelsen av att hämta denna nya Mercedes hos vår leverantör och ha den kostnadsfritt den dagen.

Modell: Mercedes S400d Lang Kaross: Sedan Årsmodell: 2022 Växellåda: Automat Hästkrafter: 330 Bränsle: Diesel

Varukorg

Behöver du hjälp med denna bokning?

Skriv ner dina uppgifter så kontaktar vi er 😀