Om oss

Historien om att göra sportbil tillgängligt

Redan som barn drömde vi om bilar hela dagarna.

Vi har ägnat tusentals timmar läsandes om olika modeller och tusentals timmar på att köra sportbilar.

Vårt företag är inte som alla andra hyrbilsfirmor. Vi köper enbart in unika bilar som är utrustade precis som vi skulle vilja ha dem om vi hade köpt just den modellen. Bakom varje inköp ligger det minst hundra timmar läsandes på entusiast forum i hela världen, just för att bilen vi köper in ska vara perfekt specificerad. Därför går det ibland längre tid innan vi fyller på med nya modeller i utbudet.

Vi finns för dig och inte tvärtom. När du har en av våra bilar så ska du känna dig som en i familjen, vi har aldrig reklam på någon av våra bilar och vi kommer inte sitta bredvid dig när du kör för att kommentera om du bromsar för sent eller att musiken du lyssnar inte passar oss i smaken. Din tid med bilen är din att njuta. 

Det stannar inte där! Är du den första som hyr en bil som är på väg in i portföljen eller om du föreslår vilken modell du vill att vi ska köpa in i framtiden. Då tycker vi att du ska vara den som hämtar ut denna fabriksnya bilen åt oss hos återförsäljaren, inte vi. Vill du veta hur känslan är att köra ut en ny bil värd miljontals kronor ny ifrån bilhallen? Välkommen in i familjen med oss och ha chansen till detta. Vi finns för att du som kund ska njuta av sport och lyxbilar.

Varmt välkommen till oss på FZCRENTAL i Svedala.

”Don’t dream it – drive it”